Spartling af vægge – indvendigt og udvendigt

Jeg leverer flotte og langtidsholdbare resultater

Ønsker du at få malet væggene i dit hjem, facaden på din bolig eller gipslofterne i dine kontorlokaler? Hos Malerfirmaet KR leverer jeg kvalitets malerarbejde, der holder i mange år. Derfor tilbyder jeg naturligvis og spartling af vægge – udvendige såvel som indvendige. Med den rette spartling er du nemlig sikret et smukt og jævnt resultat, der samtidigt er modstandsdygtigt over for slid.

Fra min adresse i Grenaa kan jeg køre ud og varetage spartelarbejde på hele Djursland samt omkringliggende byer, herunder Randers. Jeg tager opgaver for både private husejere og erhvervskunder, og jeg kan spartle alt fra en enkelt indvendig væg til facaden hele vejen rundt om en større bygning.

Skal du have et komplet resultat?

Hvis du overvejer at få malet derhjemme, så bør du samtidig overveje at få spartlet og eventuelt sat filt op, inden der males. Spartling udbedrer nemlig skader og ujævnheder på væggen, så malingen kan lægges i et flot og jævnt lag. Jeg kan både tilbyde fuldspartling, opsætning af filt og det efterfølgende malerarbejde, og jeg efterlader ikke resultatet, før du er fuldt ud tilfreds.

Med 14 års erfaring som maler har jeg styr på de forskellige materialer og metoder, der giver det bedste resultat med spartling. Samtidig ønsker jeg at bidrage med miljøvenlige løsninger til mine klimabevidste kunder, og jeg anvender derfor svanemærkede produkter, når jeg arbejder med maling og spartling.

Kontakt mig og få en pris på spartling

Kunne du tænke dig et tilbud med en fornuftig pris på dit spartel- og malerarbejde, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg møder op til enhver opgave med højt humør og et ønske om at give dig præcist det resultat, du ønsker.

Kontakt mig i dag og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din spartling.​

Hvad får du ved Malerfirmaet KR?

En rigtig maler​

​Jeg går meget op i at kvaliteten er i top. Hos mig får du en kvalitetssikring i at jeg er en del af "En Rigtig Maler". En Rigtig Maler er veluddannet, er stolt af sit arbejde og sin profession, udstråler arbejdsglæde og giver kunderne en garanti for kvalitet i arbejdet.

Garanti for kvalitet

​Jeg går meget op i kvaliteten og jeg bruger derfor kun de bedste materialer i alt fra svanemærket maling, filt, tapet og lim som sikrer dig et produkt som vil holde mange år frem i tiden.

Hurtig kontakt

​Jeg er nemt tilgængelig i hverdagene, hvor jeg kan kontaktes på (+45) 28 73 60 25 eller på min mail kasper@malerfirmaet-kr.dk hvor jeg vil svare dig hurtigst muligt. Kontakt mig endelig hvis jeg skal finde et tilbud til dig, eller hvis du har spørgsmål.

Kontakt mig

​E-mail

kasper@malerfirmaet-kr.dk

Telefon

(+45) 28 73 60 25

Adresse

Annexvej 10

8500, Grenaa

Danmark

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Jeg samler på glade kunder
​Over 200 følgere på Facebook

Virkelig flot arbejde

"Virkeligt flot arbejde og så er Kasper bare en enormt flink fyr."

- Olivia Ingemann Ebberfeld

Super godt malerfirma

"Super godt malerfirma rigtig god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

- Qendrim Dafina Halili

Kontaktinformation

Malerfirmaet KR

v/ Kasper Rasmussen

Annexvej 10

8500, Grenaa

Danmark

CVR: 42637882

E-mail: kasper@malerfirmaet-kr.dk

Telefon: (+45) 28 73 60 25

Jeg udfører

​Huse og lejligheder

Trapper

Vinduer

Facader

Gulve

Vægbeklædninger / Tapetsering

Institutioner

Boligforeninger

Kontor

Forsikringsskader

Træværk inde / ude

og meget mere

Certifikater