​Maling af facade der holder

​Få en professionel til at klare arbejdet

Har facaden skallet over en længere periode, men kan du ikke tage dig sammen til at finde malerpenslen frem? Så lad Malerfirmaet KR klare arbejdet – så er du også sikker på, at det bliver udført i den bedste kvalitet.

Som uddannet maler fra Flügger og medlem af Danske Malermestre er jeg ekspert i maling af facade. Mine kunder kommer ofte fra Djursland, da jeg selv har base i Grenaa, men kommer du fra Randers eller andre omkringliggende byer, så lægger jeg gerne vejen forbi din bolig.

Miljøvenlige produkter og godt humør

Gennem de 14 år, jeg har arbejdet med indvendigt og udvendigt malerarbejde, har jeg især været optaget af at bruge svanemærkede produkter. Det skyldes, at svanemærkede produkter er bedre for miljøet, samt at det giver et resultat, der holder meget længere.

Det er desuden vigtigt for mig altid at møde op til opgaver i højt humør. Jeg er stolt af mit fag og glad for at male – og det viser sig også i mine resultater.

Disse principper tager jeg selvfølgelig med mig, når jeg står for maling af din facade, hvad enten du kontakter mig som privatperson eller virksomhedsejer.

Få en pris på maling af facade

Jeg tilbyder maling af hus og facade til fornuftige priser, så kontakt mig allerede i dag, hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud. Så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker med henblik på maling af facade.

Hvad får du ved Malerfirmaet KR?

En rigtig maler​

​Jeg går meget op i at kvaliteten er i top. Hos mig får du en kvalitetssikring i at jeg er en del af "En Rigtig Maler". En Rigtig Maler er veluddannet, er stolt af sit arbejde og sin profession, udstråler arbejdsglæde og giver kunderne en garanti for kvalitet i arbejdet.

Garanti for kvalitet

​Jeg går meget op i kvaliteten og jeg bruger derfor kun de bedste materialer i alt fra svanemærket maling, filt, tapet og lim som sikrer dig et produkt som vil holde mange år frem i tiden.

Hurtig kontakt

​Jeg er nemt tilgængelig i hverdagene, hvor jeg kan kontaktes på (+45) 28 73 60 25 eller på min mail kasper@malerfirmaet-kr.dk hvor jeg vil svare dig hurtigst muligt. Kontakt mig endelig hvis jeg skal finde et tilbud til dig, eller hvis du har spørgsmål.

Kontakt mig

​E-mail

kasper@malerfirmaet-kr.dk

Telefon

(+45) 28 73 60 25

Adresse

Annexvej 10

8500, Grenaa

Danmark

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Jeg samler på glade kunder
​Over 200 følgere på Facebook

Virkelig flot arbejde

"Virkeligt flot arbejde og så er Kasper bare en enormt flink fyr."

- Olivia Ingemann Ebberfeld

Super godt malerfirma

"Super godt malerfirma rigtig god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

- Qendrim Dafina Halili

Kontaktinformation

Malerfirmaet KR

v/ Kasper Rasmussen

Annexvej 10

8500, Grenaa

Danmark

CVR: 42637882

E-mail: kasper@malerfirmaet-kr.dk

Telefon: (+45) 28 73 60 25

Jeg udfører

​Huse og lejligheder

Trapper

Vinduer

Facader

Gulve

Vægbeklædninger / Tapetsering

Institutioner

Boligforeninger

Kontor

Forsikringsskader

Træværk inde / ude

og meget mere

Certifikater