Opsætning af filt

Når resultatet skal være helt perfekt

Skal du have opsat filt, men mangler du tiden, overskuddet og evnerne til selv at stå for projektet? Så er der ingen grund til at gå i panik. Hos Malerfirmaet KR klarer jeg arbejdet med opsætning af filt for dig – eventuelt i forbindelse med andre maleropgaver såsm spartling, hvis du har brug for det.

Når du hyrer mig, så ved du, hvad du får; nemlig et perfekt resultat, der kan holde i de næste mange år.

Min kundekreds tæller private og erhvervskunder fra hele Djursland, da jeg selv har min daglige gang i Grenaa. Jeg kommer dog også ud til mange omkringliggende byer som f.eks. Randers, Risskov og Lystrup.

14 års erfaring er din garanti for kvalitet

Opsætning af filt på væg, loft og hjørner er desværre ikke altid så nemt at have med at gøre, som man kunne tro. Det kræver blandt andet, at det foregående arbejde med spartling og slibning er udført til perfektion. Foruden opsætning af filt tilbyder jeg naturligvis også at klare spartelarbejdet for dig, så det hele spiller.

Jeg er medlem af Danske Malermestre, er uddannet fra Flügger og har 14 års erfaring på bagen. Dette giver mig en solid viden, som jeg tager med mig, når jeg opsætter filt hos dig. Jeg går ganske enkelt ikke, før du er tilfreds.

Kontakt mig og hør mere om opsætning af filt

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mit arbejde og mine priser. Jeg er nemt tilgængelig i hverdagene og vender tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Hvad får du ved Malerfirmaet KR?

En rigtig maler​

​Jeg går meget op i at kvaliteten er i top. Hos mig får du en kvalitetssikring i at jeg er en del af "En Rigtig Maler". En Rigtig Maler er veluddannet, er stolt af sit arbejde og sin profession, udstråler arbejdsglæde og giver kunderne en garanti for kvalitet i arbejdet.

Garanti for kvalitet

​Jeg går meget op i kvaliteten og jeg bruger derfor kun de bedste materialer i alt fra svanemærket maling, filt, tapet og lim som sikrer dig et produkt som vil holde mange år frem i tiden.

Hurtig kontakt

​Jeg er nemt tilgængelig i hverdagene, hvor jeg kan kontaktes på (+45) 28 73 60 25 eller på min mail kasper@malerfirmaet-kr.dk hvor jeg vil svare dig hurtigst muligt. Kontakt mig endelig hvis jeg skal finde et tilbud til dig, eller hvis du har spørgsmål.

Kontakt mig

​E-mail

kasper@malerfirmaet-kr.dk

Telefon

(+45) 28 73 60 25

Adresse

Annexvej 10

8500, Grenaa

Danmark

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Jeg samler på glade kunder
​Over 200 følgere på Facebook

Virkelig flot arbejde

"Virkeligt flot arbejde og så er Kasper bare en enormt flink fyr."

- Olivia Ingemann Ebberfeld

Super godt malerfirma

"Super godt malerfirma rigtig god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

- Qendrim Dafina Halili

Kontaktinformation

Malerfirmaet KR

v/ Kasper Rasmussen

Annexvej 10

8500, Grenaa

Danmark

CVR: 42637882

E-mail: kasper@malerfirmaet-kr.dk

Telefon: (+45) 28 73 60 25

Jeg udfører

​Huse og lejligheder

Trapper

Vinduer

Facader

Gulve

Vægbeklædninger / Tapetsering

Institutioner

Boligforeninger

Kontor

Forsikringsskader

Træværk inde / ude

og meget mere

Certifikater